روش درمان صرع، آلزایمر و شیزوفرنی کشف شد
دانشگاه آزاد بروکسل راهی پیدا کرده اند که سلولهای بنیادین جنین موش را به سلولهای عصبی قشر مخ تبدیل کنند. پیوند سلولهای عصبی به مغز امیدی بزرگ برای درمان بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و صرع و بسیاری بیماری های روانی و عصبی به شمار می رود.
به گزارش سرویس دانشگاه و تشکل برنا، محققان آزمایشگاه دانشگاه آزاد بروکسل موفق شدند سلول های بنیادین موش را به قشر مخ تبدیل کنند. پیوند سلول های عصبی به مغز امیدی بزرگ برای درمان بیماری های مغزی مثل آلزایمر و صرع است.
این بررسی قدمی دیگر در راه شناخت ساز و کار ماشین خارق العاده بدن انسان به شمار می رود. قشر مخ پیچیده ترین ساختمان مغز انسان است و سلول های عصبی که سازنده این قشر هستند، دقیقاً منشأ اکثر بیماری های عصبی و روانی مثل صرع، بیماریهای مربوط به مغز و عروق، آلزایمر و شیزوفرنی هستند.
براساس این گزارش، دانستن نحوه عملکرد، ایجاد و آمادگی قشر مخ، کلید گسترش فن آوری پیشرفته درمان این بیماری هاست.
گروهی از محققان اروپایی به سرپرستی دکتر پیرو اندرهاگن، محقق موسسه تحقیقات میان رشته ای بیولوژی انسانی و مولکولی دانشگاه آزاد بروکسل به تازگی و برای نخستین بار پی به مکانیسم داخلی یک سلول بنیادین برده اند که می تواند به سلول عصبی قشر مخ تبدیل شود.
طبق تحقیقات این محققان می توان این سلول بنیادین را با هدف کمک به کارکرد بهتر مغز به قشر مخ تزریق کرد.
این کشف بزرگ افق های تازه ای را برابر چشم های محققان باز می کند و نخستین گام در راه درمان بیماران مبتلا به بیماری های مغزی و روانی است.
سئوال 62 - ارتباط با مادر شوهر
پرسشنامه ها
رمز پیروزى مردان بزرگ
تکنیک خاموشی
مشاوره رهنما
سئوال 61 : لجوج وخودرأی بودن همسر
معرفی کتاب
آموزش خانواده
وقتی کسی را دوست دارید
آیین همسرداری
مشاوره اینترنتی
مشاوره مجازی
سخن روز
[عناوین آرشیوشده]