روش های درمان صرع
درمان داروئی صرع با کشف اثر ضد تشنجی داروی برمید پتاسیم در سال ???? شروع شد. این دارو تا بیش از هفتاد سال، داروی ترجیحی در درمان صرع بود. پس از آن فنوباربیتال در سال ???? کشف و سنتز شد. ?? سال بعد از کشف فنوباربیتال در سال ???? فنی توئین و سپس تری متادیون معرفی گردیدند. کاربامازپین نیز در سال ???? و سدیم والپروات در سال ???? معرفی شدند.
درمان داروئی
درمان داروئی صرع با کشف اثر ضد تشنجی داروی برمید پتاسیم در سال ???? شروع شد. این دارو تا بیش از هفتاد سال، داروی ترجیحی در درمان صرع بود. پس از آن فنوباربیتال در سال ???? کشف و سنتز شد. ?? سال بعد از کشف فنوباربیتال در سال ???? فنی توئین و سپس تری متادیون معرفی گردیدند. کاربامازپین نیز در سال ???? و سدیم والپروات در سال ???? معرفی شدند. بعد از ?? سال، سه داروی ضد تشنج جدید فلبامات، لاموتریژین و گاباپنتین به بازار عرضه شدند و سپس داروهای جدید دیگری نیز معرفی گردیدند.نسل جدید داروهای ضد صرع اغلب در درمان صرع های مقاوم به درمان استفاده می شوند. در ?? درصد موارد، حملات صرع با یک دارو و به طور کامل کنترل می گردد. در ?? درصد موارد شدت و فرکانس حملات کاهش یافته و د ?? درد باقیمانده نیز، علی رغم درمانهای مناسب داروئی، حملات غیر قابل کنترل و مقاوم باقی می مانند.اگر پزشک داروهای ضد صرع را تجویز می کند، بیمار باید بداند که طول دوره درمان طولانی مدت خواهد بود. در اغلب موارد در صورتیکه بیمار به مدت چند سال هیچ حمله ضد تشنجی نداشته باشد، پزشک تصمیم به کاهش تدریجی و نهایتا قطع دارو خواهد گرفت.
هدف: هدف از درمان داروئی، قطع یا به حداقل رسانیدن تعداد حملات تشنج، بدون ایجاد عوارض جانبی جدی و خطرناک می باشد. در درمان صرع بایستی بین "کنترل صرع" و "عوارض داروئی " بالانس مناسب برقرار گردد.
سئوال 62 - ارتباط با مادر شوهر
پرسشنامه ها
رمز پیروزى مردان بزرگ
تکنیک خاموشی
مشاوره رهنما
سئوال 61 : لجوج وخودرأی بودن همسر
معرفی کتاب
آموزش خانواده
وقتی کسی را دوست دارید
آیین همسرداری
مشاوره اینترنتی
مشاوره مجازی
سخن روز
[عناوین آرشیوشده]